DETSKÁ IZBA – AKO JU DOPLNKY A DEKORÁCIE DOKÁŽU PREMENIŤ NA SKUTOČNÉ KRÁĽOVSTVO DETÍ?

Pri zariaďovaní detskej izby sa rodičia veľmi radi inšpirujú rôznymi trendmi. Prezerajú si obrázky vysnívaných detských izieb, kreslia ako by mohla vyzerať, v predstavách aj na papieri kombinujú rôzne farby a vzory, aby bol výsledok čo najlepší. Spokojnosť rodičov by však nemala byť jediným kritériom pre konečný vzhľad izby pre deti. Príjemne by sa v nej mali cítiť najmä deti. Zariadiť detskú izbu s citom nie je však vôbec jednoduché.

Rád, akým spôsobom rozmiestniť nábytok a ktorý je ten najvhodnejší, nájdeme viacero. Podobne ako pri zariaďovaní ďalších miestností interiéru, aj v prípade detskej izby si svoju pozornosť zaslúžia doplnky a dekorácie.

HANDMADE VÝROBKY PRE DETI SA STÁVAJÚ ČORAZ OBĽÚBENEJŠÍMI

Kamenné obchodné reťazce a siete predajní ponúkajú obrovské množstvo doplnkov a dekorácií za veľmi nízke ceny. Pri týchto výrobkoch nie je však vždy zaručená zdravotná nezávadnosť použitých materiálov, ani stálosť farieb či odolnosť materiálu. Ak vám záleží na originalite, bezpečnosti a kvalite doplnkov do izby vášho dieťatka, nahliadnite do nášho e-shopu zameranom na dizajnové doplnky a handmade dekorácie do detskej izby. Nechajte sa uniesť láskyplnou atmosférou, hebkosťou mušelínu a zamatu, kvalitou a stálosťou bavlny aj ľanu. Sme presvedčení, že dotyk s našimi doplnkami a dekoráciami zanechá v každom dieťatku bez rozdielu veku ten najpríjemnejší pocit. Výber hracej deky alebo vankúša dokáže podčiarknuť nielen atmosféru detskej izby, ale aj osobnosť dieťatka. Samé časom prejaví, čo má rado a čo uprednostňuje.

TÁ NAJKRAJŠIA DETSKÁ IZBIČKA – PLNÁ RADOSTI, OBJAVOVANIA AJ RELAXU

Svojim ratolestiam chceme dopriať čo najviac. Samotné množstvo vecí však býva často dôvodom, pre ktorý pôsobia detské izby neuprataným či preplneným dojmom. Stavte na kvalitu a jednoduchosť, pohrajte sa s farbami, ktoré sa navzájom dobre kombinujú. Pripravili sme pre vás výber tých najkrajších farieb a materiálov. V každej detskej izbe by malo byť dostatok priestoru a podnetov na aktívnu hru alebo učenie, ale aj oddych. Je vhodné, ak sú tieto zóny oddelené. Ak to nie je možné zabezpečiť priestorovo, riešenie ponúkajú aj naše doplnky a dekorácie ručne vyrábané na Slovensku. Podporia záujem detí o okolitý svet a zároveň dotvoria relaxačnú zónu pre nerušný oddych. Veríme, že s našimi handmade dekoráciami pre chlapcov aj dievčatá bude každá detská izba pre dieťa tou jeho najkrajšou.

Žiadne produkty v košíku