Aké to je, vyrábať doplnky a dekorácie pre deti?

Jedným slovom: „Úžasné“! Pretaviť aj tie najtajnejšie túžby plné fantázie a zhmotniť ich tak, že vzniknú hand-made doplnky a dekorácie pre deti, to je ozajstná radosť z práce. Ručná práca sa v posledných rokoch stala veľmi oceňovanou. Kvalita takéhoto prevedenia je len ťažko porovnateľná s pásovou výrobou. Hand-made tvorcovia na jednej strane „súťažia“ o to, ktorý z nich zaujme viac, na druhej strane si uvedomujú, že každý má vo svojich výrobkoch niečo jedinečné a výnimočné. U nás sú to materiály, farby, výplne, ale aj udržateľnosť, ekologický prístup a radosť z výroby – od návrhu až po posledný steh ručne šitých dekorácií a doplnkov pre deti. Vitajte v MyLovelyRoom.

Jemný ako hodváb, príjemný ako zamat – dovoľujeme poznávať svet aj cez hmat

Všetko, čo nás obklopuje, pôsobí na naše zmysly, často i náladu. Veci okolo nás vnímame väčšinou ako samozrejmosť, dokonca ich postupne prehliadame. Určite však každý pozná predmety, ku ktorým sa vracia veľmi rád – drobné suveníry, knihy, liečivé kamene, voňavé drobnosti. V prípade detí sú to obľúbené hračky, vankúšiky, mojkáčiky a iné príjemné predmety. Je to ich vôňa, farba, či materiál, čo nás k nim tak ťahá? My vieme, čo preferujú najmä deti.

Materiály a látky použité na výrobu hand-made dekorácií a doplnkov pre deti dokážu zázraky

Rozumieme skutočným potrebám detí, preto sme sa rozhodli, že spolu s vami doprajeme deťom ozajstnú radosť z kvalitných dekorácií a vytvoríme kúzelnú detskú izbu pre dievčatá a chlapcov.

Pri našej práci používame len certifikované materiály – OEKO-TEX standard, GOTS.

Štandardy OEKO-TEX a GOTS

STANDARD 100 od OEKO-TEX® je jednou z najznámejších svetových značiek pre textílie testované na škodlivé látky. Predstavuje vysokú bezpečnosť produktu, ktorej zákazníci môžu dôverovať. Tak ako certifikované látky, ktoré sú sú neškodné pre ľudské zdravie, rovnako bezpečné sú aj výrobky z nich – detské dekorácie a doplnky, napríklad vankúšiky, závesky, písmená, ale aj hračky.

Globálny organický textilný štandard (GOTS) bol vyvinutý poprednými tvorcami štandardov s cieľom definovať celosvetovo uznávané požiadavky na organické textílie. Od zberu surovín, environmentálne a sociálne zodpovednej výroby až po označovanie. Textílie certifikované podľa GOTS poskytujú zákazníkovi istotu a kvalitu, na ktorú sa môže spoľahnúť.

Uvedomujeme si jedinečnosť každého materiálu

Najviac nám učarovali ľan, bavlna, mušelín a zamat. Každý z týchto materiálov má svoje jedinečné vlastnosti. Kým ľan je známy svojou pevnosťou a schopnosťou odpudzovať statickú elektrinu (teda neelektrizuje), zamat vám učaruje hebkosťou, luxusným vzhľadom a prirodzenou hrejivosťou.

Najznámejším a najpoužívanejším materiálom je bavlna. Ide o prírodné vlákno, ktoré je silné, savé a ľahko sa s ním pracuje. Pre jej vlastnosti, ktorými sú tiež priedušnosť, antistatický povrch a hypoalergénnosť je vyhľadávanou nielen v prípade oblečenia, ale aj doplnkov pre deti. Mušlín ľahko rozoznáte už podľa jeho špecifického vzhľadu. Vďaka priedušnosti a riedko tkanej štruktúre dotvára dizajn dekorácií a doplnkov a vnáša tak ľahkosť do každej hry a oddychu. Ručne šité doplnky a dekorácie, v ktorých je výplň, obsahujú antialergické polyesterové vlákno alebo termorúno v dostatočnej hrúbke.

Všetky uvedené materiály sú prírodné, hypoalergénne a udržateľné.

Udržateľnosť a ekológia nielen ako trend, ale tiež nevyhnutnosť k ďalšiemu fungovaniu

Okrem ekologického rozmeru materiálov, ktoré používame pri výrobe našich detských dekorácií a doplnkov, pristupujeme ekologicky aj k baleniu. Predtým, ako sa vysnívaný hrací koberec, balónik či girlanda dostane ku vašim dverám, zabalíme ho do recyklovateľnej krabice, ktorá je šetrná k životnému prostrediu.

Svet nie je len čierno-biely a my to vieme

Široké spektrum ponúkaných farieb zahŕňa škálu od zemitých až po pastelové farby. Väčšina farieb našich výrobkov dokáže originálne spestriť zariadenie detskej izby ako pre chlapca tak aj pre dievča. Pastelové tóny učarujú najmä očkám bábätiek a citlivých detí. Klasické farby vnášajú do celého zariaďovania prvok reality a podobnosti s farbami živej prírody a zvierat.  Ďalšie farby látky dovolia naplno sa oddať fantázii, vďaka čomu môžu byť skutočnou ozdobou detskej izby.

Je len na vás, či si vyberiete doplnky v jednom tóne, alebo pestrofarebnú kombináciu hoci aj niekoľkých druhov.

ZAŽITE  POCIT, KEĎ VAŠE DIEŤA VOJDE DO  NOVEJ DETSKEJ IZBY A NA TVÁRI MU ZAŽIARI  ÚSMEV

Žiadne produkty v košíku